Diamant de 20 de milioane de dolari, recuperat în Dubai

Diamantul Pink Star
Diamantul Pink Star

Poliţia din Dubai a anunţat joi că a reuşit să recupereze un diamant rar albastru de 20 de milioane de dolari care fusese furat şi apoi introdus prin contrabandă în Sri Lanka.

Într-o înregistrare video postată de reţelele sociale, poliţiştii precizează că piatra preţioasă a fost furată de un agent de pază al unei companii de transfer de fonduri, care a reuşit să dejoace trei sisteme de securitate. Acesta a reuşit apoi să trimită piatra în Sri Lanka, ascunsă într-o pereche de pantofi de la bordul unei nave de transport mărfuri.

100 de suspecți audiați

Potrivit poliţiei, întreaga încărcătură a navei a fost recuperată şi percheziţionată, iar diamantul a fost găsit. Rezultatul a fost obţinut după interogarea a circa o sută de suspecţi şi analizarea a mii de ore de supraveghere video, conform aceleiaşi surse. Principalul suspect, reţinut într-un alt emirat apropiat de Dubai, a mărturisit, în cele din urmă, fapta comisă. Diamantul este obiectul cu cea mai mare valoare recuperat vreodată de poliţia din Dubai, a precizat instituţia, fără a indica cine este proprietarul acestei pietre preţioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel