Dialog halucinant la Antena 3. Brandl, către Badea: Este `too much`

Un dialog incredibil a avut loc la Antena 3. Întreaga discuție s-a desfășurat în jurul politicianei PNL Hilde Brandl. 

Hilde Brandl a venit cu ”o BOMBĂ” în direct în emisiunea lui Mihai Gâdea: fostul șef ANAF Bogdan Stan a fost numit vicepreședinte în instituție. ”Extraordinar!” a spus Mihai Gâdea. ”E o știre absolut excepțională” a continuat Mugur Ciuvică. ”Ce e bombă la asta?” a întrebat Mihai Gâdea. Hilde Brandl a continuat: ”Eu cred că trebuie să puneți întrebare. Dvs. cum comentați?”. ”Eu nu comentez” a răspuns Mihai Gâdea. Hilde Brandl i-a spus apoi ironic lui Mugur Ciuvică: ”Domnule Ciuvică, în general, sunteți adept al comentariilor, nici nu vă recunosc, deja îmi lipsește”. 

”Sunt fan”

În momentul intervenției lui Mircea Badea, realizatorul ”În gura presei” a subliniat: ”Urmăresc cu atenție și îngrijorare emisiunea `Sinteza Zilei`. Orice emisiune în care este invitată doamna Brandl este un regal. Am această idee ca postul Antena 3 să-i facă o ofertă să fie invitată permanentă, pentru că este foarte tare, sunt cel mai mare fan, probabil la concurență cu dl Ciuvică”. 

Aprecierile lui Mircea Badea pentru Hilde Brandl

Mugur Ciuvică a continuat: ”Sigur că a fost foarte interesant ce a spus doamna procuror, dar a cam monopolizat și doamna Brandl nu a avut ocazia să se desfășoare”. ”Întrebările pe care i le-a pus doamna Brandl doamnei procuror sunt foarte interesante și au adus multă lumină în speță. Mărturisesc că nu m-aș fi gândit să pun întrebările alea și de asta recunosc valoarea când o văd”. 

”Este too much”

”Eu mi-aș fi dorit să avem o emisiune în care vorbim mai mult despre fapte pentru români, nu despre acuzații, dar na. E adevărat, trebuie să-i recunosc dlui Badea că e prea mare onoarea pentru mine că mă apreciază într-un asemenea fel. Cred că este too much” a continuat Hilde Brandl. 

”Are dreptate doamna Brandl, în loc să vedem acuzațiile procuroarei DNA la adresa șefei DNA, mai bine vedem acuzațiile doamnei Brandl la adresa guvernului”, a subliniat Mircea Badea. ”Sunt fapte” a remarcat Hilde Brandl. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel