EXCLUSIV  Dializă. Camelia Cucu, managing director Diaverum: Acest lucru este extrem de important

Camelia Cucu
Camelia Cucu

Camelia Cucu, managing director Diaverum România, a vorbit, în cadrul dezbaterilor DC Medical ”Primul parteneriat public privat în sănătate. Programul de dializă rezultate și perspective”, care au avut loc luni în București, despre un subiect extrem de important.

"În ultimii ani, Diaverum a investit 12 milioane de euro, investiție pe care am făcut-o cu toată deschiderea pentru faptul că acest program aduce oamenilor siguranța de care au nevoie. Siguranța este extrem de importantă. Este foarte important să tratăm pacienții la standarde de calitate înaltă. Pentru Diaverum, tehnologia de ultimă generație este foarte importantă și am vrut să fie prezentă și în România astfel încât pacienții să beneficieze de aceleași condiții ca în afară. Diaverum este o companie care tratează pacienți în 20 de țări”, a zis Camelia Cucu.

Întrebată ce presupune siguranța pacientului, managing director Diaverum România a spus:

"Pornim de la momentul în care pacientul intră în clinică, la circuitele care sunt stabilite, la modul în care pacienții sunt tratați. Vin de trei ori pe săptămână, au aparate dedicate, fiecare are patul stabilit. Le asigurăm un mediu de tratament sigur. Este vorba despre siguranța pacientului. Facem ca totul să se desfășoare în condiții optime. Vrem ca oamenii să se simtă acasă. Vin și stau patru ore într-un centru de dializă, motiv pentru care trebuie să fie un mediu în care să se simtă bine. Siguranța este extrem de importantă, dar și mediul în care se desfășoară tratamentul”.

Întreaga dezbatere poate fi urmărită aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel