EXCLUSIV  Mircea Diaconu: Klaus Iohannis execută al treilea mandat al lui Băsescu

Mircea Diaconu a criticat prestaţia lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte în ultimii cinci ani şi a spus că nu s-a schimbat nimic în România faţă de mandatele lui Traian Băsescu. 

"În varianta în care dl Iohannis va din nou ales, ştim cum se va desfăşura totul. Va fi la fel. De 15 ani e la fel. Ce ştim până acum se va repeta înca 5 ani, fără cusur. Am zis asta şi încep să cred din ce în ce mai tare. Domnul Iohannis execută al treilea mandat al lui Băsescu. Pentru că nu s-a schimbat nimic, în metode, în tehnică, în susţinătorii aceia gri, invizibili.

Dar singura variantă de schimbare reală, îmi pare că trebuie să o spun, ar fi varianta pe care o explic: a unui preşedinte independent, neutru, care nu se implică politic, începând să se certe cu ăla, cu ăla. Pur şi simplu cade, ca să nu zic scade, un preşedinte care face asta, şi nu se prezervă pentru marile teme, marile proiecte, şi nu vede viziunea de ansamblu. Trebuie să privim în ansamblu, lucrurile sunt legate", a spus Mircea Diaconu în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel