EXCLUSIV  Diaconu: Să avem europarlamentari care să nu stea în diverse poziții

Diaconu a declarat, într-un interviu acordat DCNews, că, în viitor, România nu ar trebui să fie reprezentată în Parlamentul European ca și până acum. 

 Diaconu a dezvăluit că, în contextul în care politicile UE sunt într-o continuă schimbare și evoluție, România are nevoie de o reprezentare mult mai puternică și mai demnă în Parlamentul European. Europarlamentarul consideră că, în acest moment, este nevoie de oameni care nu "scuipă pe lucrurile sfinte". 

Este nevoie de "oameni care să stea în picioare"

"România, pentru că se va rediscuta totul, ar trebui, cred eu, să fie bine reprezentată și nu ca până acum. Pentru că sunt două linii de reprezentare: una la Consiliul Euopean și una la Parlament.  De Comisie nu zic mare lucru, avem și noi acolo un comisar, dar el face parte din colegiul comisarilor, practic este un sistem de lucru astfel încât el nu mai aparține țării noastre, ci funcționează coerent cu întreaga echipă. Dar în Parlament este bine să avem oameni care să stea în picioare și nu în diverse poziții, nu de ghiocei și tot felul de tipul ăsta și nu niște oameni care scuipă pe lucrurile sfinte, ci niște oameni dedicați unor subiecte, unui viitor pe care îl dorești pentru țara ta", a declarat Mircea Diaconul pentru DCNews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel