Diaconu și-a început campania. Primul lucru pe care l-a făcut

Conferinta de presa la teatrul Nottara
Conferinta de presa la teatrul Nottara

Maestrul Mircea Diaconu și-a început campania pentru europarlamentare. Debutul a avut loc sâmbătă, la Oradea, la premiera comediei “Sărbători fericite”. Actorul a acordat și un scurt interviu în care a spus că cele două sute de semnături pe care le-a strâns îl încurajează să meargă mai departe.

Cele două sute de semnături mă obligă să merg mai departe. Cu ARO-ul meu galben. Să nu mă opresc aici în propria mea demonstraţie, personală. Ce va fi nu ştiu. De aceea campania mea va fi de tip minimal, eu singur, o persoană fizică, atâta tot, e adevărat în jur cu un fel de reţea incredibilă, neaşteptată, surprinzătoare şi romantică de oameni, ca şi această florărie. Stafful e format din multă lume, nu-i cunosc, nişte oameni care au apărut brusc şi care sunt alături de mine. Ce vreţi mai frumos decât asta?, a zis Mircea Diaconu.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Diaconu dezvăluie planurile pentru Parlamentul European. "În niciun caz nu le voi da lor votul meu"


Artistul a mai spus că deşi românii sunt priviţi ca nişte cetăţeni de mâna a doua, pe nedrept, scopul său ar fi, dacă ajunge în PE, să restabilească raportul corect între naţia sa şi Europa.

După cum spune chiar îndrăgitul actor, există nu unul, ci o mulţime de argumente, care trebuie spuse tot timpul, însă trebuie dublate de fapte.

Dacă vorbim de creativitate, de simţ artistic, suntem absolut competitivi. În interior, trebuie detectate clar nişte domenii în care suntem peste, puţin spus peste, mult peste colegii noştri europeni, stimulate, împinse în faţă şi arătate. Să ne manifestăm pe ce putem mai bine, a spus Mircea Diaconu, după întâlnirea cu simpatizanţii, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel