DGPMB: Bărbat reţinut de poliţişti după ce ar fi furat din două autoturisme; prejudiciul - 25.000 de lei

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi sustras din două autoturisme, parcate pe raza sectorului 1 din Capitală, bunuri în valoare de 25.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, transmis AGERPRES, joi, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce un bărbat ar fi sustras mai multe bunuri din două autoturisme, parcate pe raza sectorului 1, prejudiciul creat fiind estimat la 25.000 de lei.

,,Din datele şi probele administrate în cauză de poliţiştii Secţiei 5 a rezultat suspiciunea rezonabilă că bărbatul în vârstă de 34 de ani, în data de 10 septembrie, în jurul orei 9,00, ar fi spart geamul unui autoturism, parcat pe o stradă din sectorul 1, de unde ar fi sustras un rucsac în care se aflau mai multe bunuri, printre care un portofel cu documente personale, o sumă de bani, două tablete şi mai multe unelte multifuncţionale', se menţionează în comunicat.

Totodată, arată oamenii legii, în data de 12 septembrie, în jurul orei 15,00, prin spargerea geamului unui alt autoturism, parcat pe o stradă din sectorul 1, ar fi sustras o geantă tip laptop, cu documente personale. 'Au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie la două imobile situate în Bucureşti şi Ilfov, cel în cauză fiind depistat şi condus pentru audieri la sediul subunităţii', precizează poliţiştii. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Sursa: AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel