Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Dezvăluirile lui Cristian Șofron, omul care a participat la toate războaiele României-VIDEO

Marele actor Cristian Șofron a debutat la o vârstă foarte fragedă, la numai 13 ani, în anul 1971 în filmul "Atunci i-am condamnat pe toți la moarte", în regia lui Sergiu Nicolaescu, după ecranizarea nuvelei "Întoarcerea lui Ipu", de Titus Popovici.

Într-un interviu acordat la DC News, a dezvăluit că prin filmele în care a jucat, practic a participat la toate războaiele României.

"Am avut noroc, am avut șansă. Am avut norocul ca un om care a însemnat foarte mult pentru mine - Sergiu Nicolaescu - să mă păstreze aproape în toate filmele care le-a făcut în cariera dumnealui, cu vârstele pe care le-am avut eu. Făceam o glumă, la un moment dat, cu dumnealui și cu alții că eu am făcut toate războaiele prin care a trecut România și pe unele le-am făcut de vreo două-trei ori, adică în filmele dumnealui. Nu mi-a fost ușor nici mie. Dezvoltându-mă ca om și ca artist, m-am lovit, de multe ori, de această concepție, și a oamenilor, și a regizorului: 'aaa, ăsta-i băiatul ăla simpatic din filme'. Regizorii aveau tendința de a pune un fel de etichetă și atunci era foarte greu să fii încercat și în altă zonă de roluri. Se pare că am avut șansă și am avut multe întâlniri cu regizori care m-au testat", a zis actorul Cristian Șofron.

" "Atunci i-am condamnat pe toți la moarte" este filmul meu de debut. Este filmul în care am întâlnit niște oameni absolut minunați și îmi face deosebită plăcere să-l amintesc pe absolut minunatul Amza Pellea care, pe lângă uriașul actor care a fost, era și un om de-o calitate absolut deosebită. Îi port o mare recunoștință", a mai zis actorul la interviurile DC News.

Iată răspunsul:

VEZI AICI interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel