Urmărește emisiunea live


Dezbatere publică: tarif unic Metrorex-RATB

Dezbaterea publică privind introducerea ofertei tarifare unice Metrorex-RATB este organizată joi la Ministerul Transporturilor.

Ministerul Transporturilor organizează, joi, la solicitarea societăţii civile, şedinţa publică de dezbatere a proiectului de Ordin al ministrului de resort privind introducerea în oferta tarifară a Metrorex a titlurilor comune de călătorie cu metroul şi RATB.

Potrivit organizatorilor, pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse: prezentarea proiectului de act normativ şi discutarea observaţiilor şi propunerilor referitoare la acest proiect. În data de 4 decembrie, Ministerul Transporturilor a publicat în dezbatere publică proiectul de ordin privind reintroducerea titlurilor comune de călătorie Metrorex - RATB.

Astfel, conform documentului, Metrorex va introduce în circulaţie biletul unic 60 minute, în valoare de 5 lei, şi biletul cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie valabile pe liniile urbane RATB şi Metrorex, al cărui preţ va fi de 34 de lei.

De asemenea, va fi disponibil şi abonamentul de o zi valabil pe liniile urbane RATB şi Metrorex, care va fi pus în vânzare la preţul de 17 lei, se arată în proiect.

[citeste si]

Biletele unice vor putea fi încărcate pe suport contactless ultralight şi validate, atât la porţile de acces din staţiile de metrou, cât şi la validatoarele din mijloacele de transport de suprafaţă. Implementarea noilor titluri de călătorie a fost agreată prin Acordul de principiu privind oferta tarifară integrată pentru sistemul de transport public din municipiul Bucureşti semnat de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, în data de 29 noiembrie 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel