EXCLUSIV  DEZBATERE Iohannis tur 2. Întrebările lui Alex Coita

Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES

Mai sunt câteva ore până la dezbaterea cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie anunțată de Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă ia în calcul varianta de a participa la eveniment. Contactat de DCNews, Alex Coita a dezvăluit ce întrebări i-ar adresa actualului președinte.

„L-aș întreba chestiuni care nu au legătură neapărat cu luptele politice. În primul rând, l-aș întreba pe Klaus Iohannis ce s-a întâmplat cu proiectul de țară pe care îl promitea în anul 2014? De asemenea, de ce nu a continuat începutul bun de mandat pe care l-a avut cu pactul pentru Apărare și cu o serie de întâlniri externe?", a spus politologul Alex Coita pentru DCNEWS.

De asemenea, l-ar mai întreba: „Cum se prezintă în fața românilor în absența unui proiect de țară?" și „Cum își propune să aducă toate forțele politice la masă în beneficiul României? Care este strategia sa?"

Mutarea lui Dăncilă

Discuția anunțată cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie de către candidatul PNL la președinție, Klaus Iohannis, se va desfășura marți, 19 noiembrie, și va permite întrebări doar din partea a opt sau nouă persoane. Ceilalți jurnaliști pot participa doar ca public la dezbatere.

Amintim că Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că ia în calcul varianta de a participa la evenimentul organizat de Klaus Iohannis.

„Îi văd așa de speriați, încât nu știu ce să zic. Am văzut astăzi (n.r. luni) numai pentru faptul că aș putea merge acolo, au venit purtătorii de mesaje ai domnului Iohannis și au jignit, au venit cu un atac. E ceva care cred că nu a fost întâlnit în România de la Revoluție încoace. Vom analiza. Luăm în calcul ambele variante", a declarat Viorica Dăncilă la TVR.

Dezbaterea anunțată de Klaus Iohannis este programată pentru ora 19:00. Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat că discuția va dura în jur de două ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel