DEZBATERE ELECTORALĂ VICTOR PONTA - KLAUS IOHANNIS. Candidatul ACL acceptă dezbaterea pentru turul 2! Unde ar urma să aibă loc

Candidatul ACL pentru Președinția României, Klaus Iohannis, a anunțat joi că acceptă o dezbatere publică cu liderul PSD, Victor Ponta, inclusiv la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca sau la Universitatea București.

"Am avut o invitație de la Universitatea de Vest din Timișoara și am spus că acel loc mi s-ar părea excelent. (...) Dar domnul Ponta confundă universitatea cu căminul cultural, la nivelul domniei sale de doctorat.

Dacă nu dorește Universitatea de Vest din Timișoara, nicio problemă, putem să venim la Babeș-Bolyai, putem să mergem la Universitatea din București, putem să mergem la Facultatea de Drept unde, domnule Ponta, v-ați luat doctoratul.

Orice se poate. Sper că, până la urmă, o să reușim să facem o dezbatere publică, voi avea eu grijă să existe o dezbatere publică", a declarat Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la Cluj-Napoca.

Vezi și: Iohannis a explicat de ce refuză dezbaterile propuse de Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel