DEZBATERE ELECTORALĂ VICTOR PONTA - KLAUS IOHANNIS. Candidatul ACL a explicat de ce refuză dezbaterile propuse de liderul PSD

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a explicat joi de ce refuză cele patru dezbateri propuse de contracandidatul său din turul 2, Victor Ponta, la cele patru televiziuni de știri.

Klaus Iohannis a afirmat că nu poate accepta "infatuarea" de care ar da dovadă Victor Ponta prin faptul că a stabilit fără consultări condițiile celor patru dezbateri propuse.

Citește și: Bogdan Chirieac: Va avea loc o confruntare finală Ponta - Iohannis

"Candidatul Victor Ponta și cu echipa domniei sale s-au așezat și s-au gândit: 'Domnule, noi conducem țara asta, ce naiba, stăm noi după sasul acela să negociem, nu se poate! Deci, au stabilit ei că trebuie să fie patru dezbateri, că trebuie să fie la astea patru televiziuni, că trebuie să fie la ora x și y. Infatuare de prim-ministru! Și temele, tot au propus, au trimis fax și gata, astea sunt negocierile. Dragii mei, nu așa se face într-o democrație. Ați urmărit în SUA și în altă parte. Se întâlnesc echipele, se negociază două-trei zile, unde se ține, cine moderează, cam ce teme se abordează, câte întrebări pune fiecare, doar nu e harababură acolo, e o dezbatere în fața națiunii. Nu mi s-a părut just, fiindcă nu pot să accept această atitudine de infatuare din partea unui candidat", a declarat Klaus Iohannis.

Candidatul ACL a adăugat că nu ar fi echitabil ca numai anumite media să aibă acces la dezbaterile respective.

"Nu mi s-a părut chiar corect (...) fiindcă media nu înseamnă doar patru televiziuni de știri, media înseamnă foarte mult în România. Și eu îmi imaginez o dezbatere publică, pe o platformă publică, unde absolut toată lumea, indiferent dacă lucrează pentru cea mai pontistă televiziune de știri sau pentru cel mai anti-Iohannis loc să aibă aceleași șanse", a continuat liderul PNL.

Vezi și: Lovitură de teatru! A fost propusă o nouă dezbatere Ponta - Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel