Deținut evadat de la Penitenciarul Găești, prins după câteva ore

Interventie politie
Interventie politie

Un deţinut condamnat la 15 ani pentru omor a evadat marţi de la Penitenciarul Găeşti, el fiind găsit însă după câteva ore în zona unei staţii de alimentare cu carburanţi din localitate.

Pentru găsirea deţinutului, marţi seara au fost instituite mai multe filtre în judeţul Dâmboviţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Găeşti, Claudia Ionela Ispas, deţinutul respectiv, în vârstă de 35 de ani, condamnat definitiv la 15 de ani închisoare pentru omor, a părăsit un punct de lucru exterior din Găeşti, clasificat în regim deschis, unde lucra fără supraveghere.

Pentru depistarea şi capturarea deţinutului evadat au fost luate măsuri precum blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Poliţia, Jandarmeria şi Poliţia de Frontieră, se precizează într-un comunicat al Penitenciarului Găeşti.

Totodată, conducerea penitenciarului a dispus verificări interne privind circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Vezi și: Iohannis, întâlnire de ultimă oră cu liderii PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel