Detaliile crimei de la Galaţi. De ce i-a plătit femeia din Buciumeni pe asasinii soţului italian

Detaliile crimei din Buciumeni, judeţul Galaţi, sunt înfiorătoare. Femeia care a plătit doi bărbaţi pentru a-i ucide soţul  nu şi-a negat fapta şi le-a spus anchetatorilor ce plănuise. 

Femeia în vârstă de 31 de ani le-a povestit anchetatorilor că a vrut să-i dea o lecție soțului italian, în vârstă de 64 de ani, care devenea agresiv în momentele în care consuma alcool. Ea i-a chemat acasă pe cei doi tineri, amantul său, un tânăr de 21 de ani, și prietenul acestuia, de aceeași vârstă, și i-a plătit pentru a-l bate pe italian.

De altfel, legiștii au stabilit că bătaia a fost deosebit de violentă, victima murind după ce a fost lovită repetat în cap și în abdomen, scrie Mediafax. 

A încercat să simuleze un accident casnic 

Incidentul s-a produs în ultima zi a anului trecut și a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 chiar de femeia care „comandase" bătaia.

Ea i-a anunțat pe polițiști că și-a găsit soțul mort în locuință, încercând să simuleze un accident casnic.

Polițiștii au extins cercetările în momentul în care au descoperit mai multe leziuni suspecte pe cadavrul bărbatului. Anchetatorii au stabilit că italianul a fost omorât în bătaie la ordinul soției care ar fi plătit doi bărbați cu suma de 2.500 de lei.

Judecătorii gălățeni au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele femeii și al celor doi bătăuși. Tinerii sunt acuzați de omor cu premeditare, iar femeia de instigare la săvârșirea acestei infracțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel