Detalii șocante din rechizitoriul dosarului ”Caracal”, despre Luiza Melencu. Afirmații halucinante ale lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Rechizitoriul dosarului ”Caracal” este unul extrem de greu de citit, din perspectiva declarațiilor lui Gheorghe Dincă. Sunt absolut șocante pentru un om care nu lucrează în sistem. Dincolo de șocul continuu, se nasc și multe întrebări. 

În momentul în care Luiza Melencu îi spune lui Gheorghe Dincă că a fost să scoată bani de la bancomat, dar nu au intrat de la cineva din afara țării, Gheorghe Dincă o întreabă ”dacă are prietene care fac s*x pe bani”. Câți oameni normali ar gândi astfel, când vorbim dacă au intrat sau nu banii pe un card? 

În urma discuțiilor cu Luiza Melencu, purtate în mașină, Gheorghe Dincă a spus că tânăra i-a spus că este virgină, însă refuzul ei îl făcea pe el și mai dornic să întrețină relații sexuale cu adolescenta, ajungând în punctul pe care spune că nu mai avea control. ”Am coborât de la volan și am urcat lângă ea, în spate, dar ea striga și mai tare că nu face s*x și după ajutor și că ea este virgină. (...) Eu tot mai mult îmi doream acel s*x deși treceau pe șosea din ambele părți mașini. Nu mai aveam control, nu mai judecam, în acele momente doream s*x." le-a spus Dincă anchetatorilor. 

A oprit mașina, s-a dat jos din mașină și a lovit-o. ”Eu turbasem de furie și îi tot ziceam să dea mâinile la spate apăsând-o pe cap cu mâna dreaptă, iar cu stânga am scos cureaua mea de la pantaloni. Când a dat și mâinile la spate pentru a o lega cu cureaua cu mâinile la spate a înțeles că nu mai are scăpare de mine și tot zbiera după ajutor, dar a stat cu mâinile până am legat-o." spune Dincă, arată rechizitoriul. 

Toate aceste scene, plus altele ce nu putem să le redăm s-au întâmplat trecând mașini din ambele părți, pe șosea, cu o tânără care striga din ce în ce mai tare. 

Omul care ar fi putut s-o salveze pe Luiza a fost ”mormânt”


De când a adus-o la el în curte, Risipițeanu Ștefan a văzut-o pe Luiza, despre care Dincă i-a spus că e ”una ce am aranjat eu cu ea să o...”. Deși ar fi putut fi cel care o salva (văzând-o legată și urlând), a preferat să profite de tânăra neajutorată, a lovit-o puternic de mai multe ori, a mușcat-o violent. Luiza a fost și-n următoarele zile în casa lui Gheorghe Dincă, dar Risipițeanu a părăsit curtea chiar în acea zi, după ce și-a satisfăcut plăcerile bolnave. A preferat să ia bani, să profite de tânără și s-a jurat că nu spune nimănui: ”I-am dat niște bani din mașină și l-am scos la poartă, zicându-i să se ducă acasă să se culce dar să nu spună nimic la nimeni că dăm amândoi de necaz. A zis că el este mormânt, nu spune la nimeni.” 

Gheorghe Dincă descrie cum a violat-o pe Luiza Melencu de mai multe ori. Șocant este că el afirmă, vrând să pară om probabil ”Am liniștit-o puțin sărutând-o”. 

Dincă își amintește că a lovit masa în 14 aprilie și că a mâncat crenvurști... 

Șocant mai este un aspect, că Gheorghe Dincă nu-și amintește ce face ore întregi într-o zi, dar își amintește că-n 14 aprilie 2019, a lovit masa, s-a trezit Luiza și a mâncat crenvurști: ”Lovind masa, s-a trezit și am zis că sunt eu, am luat cremvuști din frigider casă mâncăm, dar ea mi-a cerut să bea apă”. 

Dar nu-și amintește ce a făcut o zi întreagă, de la ora 12:00

”Ajungând acasă în jurul orei 12, am găsit-o pe Luiza că stătea în pat, era trează. Am dezlegat-o la mâini și la picioare, i-am turnat apă să se spele pe mâini ca să mâncăm ceva, ce aveam la frigider. Nu îmi mai aduc aminte ce am mai făcut în acea zi.” descrie Dincă. 

În descrierea relațiilor întreținute cu Luiza Melencu, Gheorghe Dincă folosește verbul ”a (se) juca”, anchetatorii apreciind că sunt procese fantasmatice deviante, psihopatologice. 

La începutul descrierii, el spune că a lovit-o cu palma pe Luiza, de multe ori, ca să nu plângă sau ca să i se supună. Apoi, loviturile dispar din descriere și reapar brusc în ziua presupusei crime, când spune că ea a început să-l jignească iar el și-a ieșit din minți și a bătut-o cu lovituri repetate (”O înjuram încontinuu și o loveam încontinuu în față și în piept foarte tare. Nu mai aveam control și nu am putut să mă mai opresc din acele lovituri în piept”). Apoi afirmă că a plecat prin curte, iar când s-a întors să-și ceară scuze, a constatat că e moartă.

După ce descrie cum a ars-o în butoi, susține că ”Am intrat în casă și am stat pe pat, lungit, adormind.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel