Detalii NEȘTIUTE despre "interlopii" care l-au apărat pe Dragnea la ÎCCJ. Ce au acasă

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a povestit cine sunt cei doi bărbați, despre care unii au spus că sunt "interlopi", care au venit să-l apere pe Liviu Dragnea la ÎCCJ.

"Sunt sportivi de performanță pe care presa de dreapta i-a numit interlopi. Amândoi au obținut o ladă de medalii pentru România. Unul dintre ei, când a ieșit pe locul cinci la mondialele de la Sofia, Antena 1 l-a considerat erou pentru că a continuat competiția deși avea ligamentul rupt. Nu a vrut să iasă din competiție pentru ca nu cumva să facă România de râs. Au obținut medalii de aur la Munchen, Torino și alte competiții internaționale. Sunt sportivi de performanță, au fost campioni naționali și internaționali. Au obținut multe medalii în străinătate", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.

[citeste si]

"Televizorul i-a chemat acolo, la ÎCCJ. Au văzut ce se întâmpla vizavi de Liviu Dragnea și au decis să vină. Au văzut echipa domnului Bot, foarte agresivă, care îl acționau pe al treilea om în stat și nu îl lăsau nici să răsufle în sala de judecată. Oamenii aceștia nu sunt interlopi! Să fie clar!", a mai spus secretarul general adjunct al PSD.

"Nu vom lăsa niciun coleg de partid să fie hărțuit! Vom fi lângă colegii noștri când au astfel de evenimente neplăcute. Adică vrem să fie liniștiți când ies din instanță, să nu primească roșii sau cătușe în cap de la niște golani", a mai spus Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel