EXCLUSIV  Destinație de vacanță de VIS: CAPRI, insula florilor și a brandurilor de lux

Capri este o mică insulă muntoasă din Marea Tireniană, situată la intrarea în Golful Napoli. Insula Capri are peisaje de poveste.

Insula Capri este o destinație de vacanță de lux. Milionari din întreaga lume aleg să-și petreacă vacanțele aici. Florile de pe străduțele care duc spre plajă sunt decorul perfect pentru marile branduri de lux. 

Capri este o insulă micuță, de 10 kilometri pătrați, dar plină de viață. Flori, branduri de lux, milionari, peisaje mirifice, piațete cu o energie magică și veselie, iahturi scumpe acostate în golfurile mirifice sunt detaliile perfecte pentru o vacanță de vis. 

Insula Capri este o insulă scumpă, după cum se deduce, dar una care merită bifată o dată-n viață. 

Dacă ajungeți în Capri, cea mai ieftină variantă de a face turul insulei este cea cu vaporul, care durează o zi. Este romantică, ideală pentru cupluri.

[citeste si]

Cea mai mare plajă de pe insulă este gratuită, Marina Grande. Sunt și plaje private. 

În Piațeta Umbertto  I ajungi cu taxiul, autobuzul sau funicularul. Este poziționată deasupra mării, de unde se vede cel mai frumos apus. Nu doar că poți admira apusul perfect, care-ți rămâne întipărit în suflet și pe retină, dar imaginează-ți cum este când apune soarele, bate orologiul Catedralei San Stefano, iar lângă tine se află actorul pe care l-ai admirat întotdeauna, pentru că da, aici se strâng nu doar oamenii simpli, turiștii, ci și celebritățile și actorii cunoscuți în toată lumea. 

Stâncile Faraglioni sunt celebre, sunt imaginea insulei. Le vedeți de sus, din piațetă, din Grădinile lui Augustus, dar și când faceți turul insulei cu vaporul. 

Citește și: EXCLUSIV Destinație de vacanță: Zakynthos, Grecia. Cele mai bune stațiuni, recomandări pentru concediu

Și din Grădinile lui Augustus aveți o imagine panoramică splendidă, fiind unul dintre motivele pentru care sunt alese ca punct turistic. Aici mai găsiți foarte multe statuete și flori. 

De lângă Grădinile lui Augustus până la Marina Piccola este drumul pietonal Via Krupp. Este un drum pavat, în serpentină, care oferă peisaje de vis. 

Când ajungeți jos, la Marina Piccola, este o plajă cu stânci, de unde puteți admira cele trei stânci Faraglioni. După ora 16:00 aici este umbră, deci este recomandată să veniți dimineața. 

Să nu uitați de Grota Azzura sau Grota Albastră, simbol al insulei Capri, unde puteți ajunge când faceți turul insulei cu vaporul, plătind extra pentru barca micuță care vă va duce în interiorul grotei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel