Despărţire emoţionantă la defilare. Împreună pentru ultima oară

De Ziua Naţională, pentru un cal şi un câine a venit momentul să se retragă. Au participat la ultima lor paradă de 1 Decembrie.

Dana şi Lucky, o iapă şi un ciobănesc german, sunt "jandarmi" batrâni şi trebuie casaţi. Este termenul dur, folosit în armata şi în poliţie pentru animalele care sunt pensionate, după ce şi-au purtat cu mândrie stapânii ani de zile, la fiecare paradă, prin mulţime, ori i-au apărat cu îndârjire în timpul misiunilor periculoase.

La trap, au trecut prin faţa a mii de oameni caii Jandarmeriei Române, printre ei, şi Dana, iapa de 26 de ani, care a defilat astazi pentru ultima oară la parada de 1 Decembrie. Se va pensiona, dupa dou decenii de muncă, relatează TVR1.

A fost ultima parada şi pentru Lucky, un ciobănesc german după ce 10 ani a participat, împreună cu instructorul său, la toate misiunile care au solicitat intervenţia jandarmilor. Lucky este considerat batrân, aşa că va fi dat la casat. Are noroc însă, spune TVR. Instructorul lui refuză să se despartă de el, chiar dacă va primi alt câine. Îl va lua acasă, unde deja a început sa-i amenajeze ţarcul dedicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel