DESPACITO: Nou record în Hot Latin Songs Billboard

Justin Bieber
Justin Bieber

'Despacito', megahitul lui Luis Fonsi şi Daddy Yankee cu participarea lui Justin Bieber, a bătut un nou record plasându-se timp de 42 de săptămâni consecutive în fruntea listei Hot Latin Songs a Billboard, potrivit casei sale discografice, Universal Music, citată joi de EFE.

Astfel, marele hit mondial al anului 2017 a depăşit recordul deţinut de 'Bailando', al spaniolului Enrique Iglesias împreună cu Descemer Bueno şi Gente de Zona, care s-a menţinut pe această poziţie timp de 41 de săptămâni consecutive.

'Despacito', scrisă de compozitoarea panameză Erika Ender şi Luis Fonsi, rămâne şi în fruntea listelor Latin Digital Song Sales şi Latin Streaming Songs, care evaluează piesele latino cele mai vândute în mediile digitale şi reproducerile lor 'în direct' (streaming) cele mai populare. La acestea se adaugă o lungă serie de succese.

În 2017 'Despacito' a stat 16 săptămâni pe primul loc pe lista Hot 100 a Billboard, care cuprinde toate genurile muzicale, egalând succesul piesei 'One Sweet Day' al lui Mariah Carey şi Boyz II Men, din istoria de 59 de ani ai acestei liste

[citeste si]

'Despacito (Remix)' a devenit prima piesă cântată aproape în totalitate în spaniolă care a ajuns în fruntea Hot 100 după 21 de ani. Ultima piesă care a reuşit această performanţă a fost 'Macarena', succesul duetului spaniol Los del Río, care în 1996 s-a menţinut timp de 14 săptămâni pe primul loc al listei.

Înainte de 'Despacito', piesa 'No Me Doy Por Vencido', s-a menţinut între 2008 şi 2009 timp de 19 săptămâni pe primul loc pe lista celor mai populare cântece în limba spaniolă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel