Designerul Andreea Dogaru, mamă pentru prima dată

Andreea Dogaru, creatoarea de modă, a muncit până în ultima lună de sarcină, iar la început are parte de cea mai mare bucurie: a devenit mamă pentru prima dată.

Fericirea nu se poate descrie în cuvinte pentru Andreea Dogaru. În decembrie își prezenta ultima colecție la Bucharest Fashion Week, iar pe 5 ianuarie, cu o zi înainte de Bobotează, creatoarea de modă a născut prin vezariană un băiețel pe care îl adoră.

"Nu se poate descrie în cuvinte ce simt acum. Am născut cu medicul ardă Vlădăreanu. Sunt pacienta domniei sale de 10 ani. Dar vreau să subliniez că nu are cusur. Este un medic extraorinar. Am născut prin cezariană, dar a doua zi m-am ridicat din pat de parcă nu aveam nimic. Este fantastic. Și am avut copil de 4 kg. Îl ador. Și îl iubim. Nu dormim noaptea să îl vedem. Îl avem cu noi în cameră. Și stăm și ne uităm la el…", spune Andreea Dogaru, care s-a externat ieri din maternitate.

Micuțul poartă numele Frederique Bogdan, al doilea după numele tatălui său, Bogdan.

[citeste si]

În ziua a treia de la Bucharest Fashion Week, care a avut loc in primele zile ale lunii decembrie, designerul Andreea Dogaru a revenit pe podium cu o colecţie gotică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel