Descoperire în pădure. Alexandru Cumpănașu, informație nouă despre cazul Caracal

Cumpănașu
Cumpănașu

La finalul săptămânii trecute, a apărut o știre conform căreia testele ADN confirmau proveniența oaselor găsite de DIICOT în pădure, la indicațiile criminalului Gheorghe Dincă. S-a spus că acestea aparțineau Alexandrei, cu toate că individul spunea că ar fi fost ale Luizei. În realitate, a fost un fake news.

Știrea spunea că oasele găsite în pădure aparțin, după testele genetice efectuate de INML, Alexandrei Măceșanu. Alexandru Cumpănașu a spus că nici măcar nu au fost analizate respectivele rămășițe umane.

”Apăruse știrea, pe surse, conform căreia este un ADN care confirmă că decesul Alexandrei. Cutia cu rămășițele umane nici măcar nu fusese deschise la IML. Nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia! Informația este certă”, a zis Alexandru Cumpănașu la Antena 3 în emisiunea realizată de Răzvan Dumitrescu.

Procurorii DIICOT au găsit luni un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele. Ucigașul susținea atunci că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

”A avut loc o conducere în teren în care acesta (n.r.: Gheorghe Dincă) a indicat că a abandonat un sac care conținea fragmente osoase arse și cenușă. Aceasta trebuie să fie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo", a declarat Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel