Deschidere an universitar. Doi studenți au leșinat, la Academia Forțelor Terestre

Doi studenţi, o fată şi un băiat, au leşinat luni, la deschiderea anului universitar la Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu şi au avut nevoie de ajutorul medicului din unitate, starea lor fiind una stabilă, neavând nevoie de a fi transportaţi la spital.

Cei doi studenţi au fost ajutaţi de colegii lor să ajungă la medicul unităţii militare, amândoi acuzând ameţeli, potrivit purtătorului de cuvânt al Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu, Elena Andrei. Potrivit acesteia, astfel de cazuri nu sunt o premieră, s-a mai întâmplat şi la alte ceremonii să leşine studenţi din cauza emoţiilor.

Studenta militară a leşinat chiar în timpul discursurilor care au avut loc la ceremonia de deschidere a anului universitar şi a fost transportată de câţiva colegi până la ambulanţa unităţii militare, care se afla în imediata apropiere - o ambulanţă nouă, de tip B achiziţionată în urmă cu o lună de zile de academia sibiană. Imediat după terminarea ceremoniei oficiale, la ambulanţă a fost adus şi un băiat, care era sprijinit de un coleg.

Un număr de 872 de studenţi militari, din care 363 de studenţi în anul întâi, au început luni, anul universitar la Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel