Deputatul Sorin Marica încearcă împăcarea lui Dragnea cu Ponta și Firea

Sorin Marica, fost deputat PSD, actualmente la Pro România, a declarat joi, la Deva, că săptămâna viitoare vrea să se întâlnească cu Liviu Dragnea pentru a-i propune o unificare a forţelor politice de factură social-democrată în perspectiva alegerilor pentru Preşedinţia României.

"Am de gând să-i fac o vizită domnului Dragnea. De astăzi înainte, menirea mea este pentru unitate între toţi social-democraţii din România. (...) Să încerce cu Victor Ponta, cu Gabriela Firea, să facă o împăcare, că doar împreună putem să avem rezultate bune pentru Cotroceni şi pentru toate bătăliile politice care vor fi date, de acum înainte, în România", a spus Marica.

Deputatul Sorin Marica a precizat că a trecut la Pro România pentru că doreşte ca partidul din care face parte acum să aibă un scor "cât mai bun" la alegerile pentru Parlamentul European.

Parlamentarul hunedorean a spus că nu are ce să reproşeze fostului său partid, dar a menţionat că "spera" ca anumiţi candidaţi, cum este ministrul Natalia Intotero, să aibă un loc mai bun pe lista de candidaţi ai PSD la Parlamentul European.

"Speram ca doamna Intotero să aibă un loc mai sus, pe 5, 7, 9, ceea ce se discutase cu câteva luni în urmă. Speram să fie şi Ioan Mircea Paşcu pe această listă a social-democraţilor", a afirmat Marica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel