Ilie Rotaru, deputatul acuzat ca a amenințat și înjurat un polițist: Îmi cer public scuze

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Deputatul PSD Ilie Rotaru, acuzat că a amenințat și înjurat un polițist, după ce parcase mașina neregulamentar, a spus, marți, că își cere public scuze și dă asigurări că nu a jignit și nu s-a folosit de calitatea de parlamentar, iar în privința incidentului creat, va respecta decizia Poliției.

„Îmi_cer scuze pentru incidentul de la aeroportul Suceava. Vă asigur că nu am jignit și nu mi-am folosit calitatea de parlamentar! Îmi cer public, scuze! Am greșit că am staționat într-o zonă interzisă și nu am respectat de îndată, indicațiile domnului polițist”, scrie Ilie Rotaru, pe pagina sa de Facebook. Acesta povestește că incidentul a avut loc în seara de 31 decembrie, la aeroportul din Suceava, când îl aștepta pe fratele său, care a venit din Italia pentru a-și vedea tatăl grav bolnav.

Cum explică deputatul cele întâmplate 

„Nu eram deloc într-o stare bună. Din acest motiv, am plecat de acasă în grabă, mi-am uitat actele și nu mi-am dat seama că am parcat într-un loc interzis, pentru că mai erau și alte autoturisme parcate. Am staționat aproximativ 5 minute. Nu îmi stă în caracter să folosesc injurii sau jigniri, indiferent de situație și de interlocutor. Niciodată nu mi-am folosit calitatea de parlamentar pentru a obține vreun beneficiu”, mai spune deputatul PSD.

Acesta afirmă că „realitatea a fost distorsionată”, dar admite că este vinovat pentru că nu a avut actele la el și a parcat într-un loc nepermis. Ilie Rotarul afirmă că va respecta decizia pe care Poliția Suceava o va lua în cazul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel