Deputatul Dan Vîlceanu, atac la Gabriela Firea, după solicitarea făcută de primar către Guvern

Dan Vîlceanu, deputat PNL, a criticat-o pe Gabriela Firea şi a spus despre aceasta că are "mentalitatea unui primar de comună", după ce aceasta a cerut un buget mai mare pentru Bucureşti. 

"Doamna Firea are o mentalitate de primar de comună. Doamna Firea spune singură, deși conduce Primaria Generală a Bucureștiului, că nu încasează taxe și impozite locale și că îi trebuie bani de la guvern. Asta se întâmplă de obicei la nivel de comună, unde oamenii nu au aceleași șanse și nu trăiesc într-un oraș cum e Bucureștiul", a declarat la Digi24 deputatul PNL Dan Vîlceanu.

Lipsa proiectelor europene în Capitală, taxată de Vîlceanu

"Uitați-vă la alți primari, Cluj, Oradea, Timișoara, cum reușesc să facă investiții mari pe fonduri europene, iar în București totul este blocat. În București doamna Firea, ca un primar de comună, oferă tot felul de beneficii din astea, vouchere de vacanță în Grecia, de biciclete, dar nu am văzut o investiție majoră. Oamenii stau fără apă caldă zile întregi, iar dna Firea se plânge că nu primește bani de la guvern. Exact ca un primar de comună", a mai spus deputatul liberal, conform Mediafax. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, miercuri seara, că i-a solicitat premierului Ludovic Obran să o primească în audiență pentru a discuta despre bugetul Capitalei, însă a fost refuzată, edilul explicând că șeful Executivului îi „sapă groapa, dar va cădea singur în ea".

Nu a fost prima dată când Gabriela Firea face astfel de afirmații la adresa premierului, susținând că Ludovic Obran refuză să aloce 1,5% din PIB pentru bugetul Primăriei Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel