Deputații resping arestarea lui Ion Stan. Cum a votat Ponta

ion-stan
ion-stan

Cererea procurorilor privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului social-democrat Ion Stan a fost repinsă de Camera Deputaților, informează surse citate de Antena 3.

Conform surselor citate, s-au înregistrat 226 de voturi "împotriva" cererii MJ se încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD şi doar 145 de voturi "pentru". Votul a fost secret cu bile.

Victor Ponta a declarat că a votat pentru arestarea lui Stan.

”Am votat pentru arestarea lui Ion Stan. Am vorbit cu el și i-am spus că o să-i cer demisia public. Domnul Stan va fi cercetat în continuare. Votul de azi se referea doar la  faptul dacă să fie cercetat în stare de libertate sau arest.”, a spus Ponta, care a adăugat că deputatul nu mai poate face parte din PSD.

La 27 noiembrie, în baza solicitării DNA, ministrul Justiţiei a transmis Parlamentului cererea privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Ion Stan.

Procurorii susţin că, în perioada 12 – 14 noiembrie, deputatul Ion Stan a pretins de la un denunţător 130.000 lei, bani destinaţi pentru achiziţionarea combustibilului necesar unor autoturisme ce urmau a fi folosite în campania electorală, precum şi pentru achiziţionarea unor produse alimentare ce urmau a fi împărţite în preajma alegerilor parlamentare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel