Deputaţii PNL, reacţii după cazul Caracal: Realităţi care puteau fi doar bănuite, scoase la lumină

Caracal
Caracal

Deputaţii PNL Bacău cred că înfiorătorul caz de la Caracal a scos la lumină realităţi care până acum erau doar bănuite. 

Într-un comunicat de presă, parlamentarii susţin că România arată de câteva zile ca un 'adevărat teatru de operaţiuni' şi sunt convinşi că informaţiile, dar şi 'ştirile false' încearcă să acopere adevărul.

"Tragedia de la Caracal a adus la lumină realităţi care puteau fi doar bănuite şi care fac victime. O adolescentă de 15 ani a murit, cel mai probabil, pentru că STS, poliţia, jandarmeria, procurorul, judecătorul au fost incapabili să formeze o echipă care să salveze o viaţă. Acum, asistăm la pasarea responsabilităţilor şi la identificarea 'Acarilor Păuni'", se arată în comunicatul de presă.

Sistemul, putred 

Deputatul Tudoriţa Lungu a menţionat, potrivit sursei citate, că 'sistemul este putred'.

"De fapt, sistemul este putred. O demonstrează aceste zile. Românii devin debusolaţi şi furioşi, pentru că nu mai ştiu în cine să aibă încredere. Dacă nici măcar pe 112, al atât de mediatizatului doctor Arafat, nu te mai poţi baza, atunci cum rămâne cu vieţile noastre? În decursul anilor, s-a tot vorbit despre investiţii, ba la STS, ba la '112', iar acum ascultăm justificări despre insuficiente fonduri sau contestaţiile de la licitaţii. În fapt, modernizările s-au rezumat la declaraţii date în faţa camerelor de luat vederi, pentru că România rămâne şi la acest capitol, al siguranţei cetăţeanului, cu ani în urmă faţă de restul Europei civilizate", a precizat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel