Deputat USR, demisie înainte de moţiune

Deputatul USR Cristian Ghinea a demisionat din funcţia deţinută în cadrul Camerei Deputaţilor. Motivul invocat a fost preluarea mandatului de europarlamentar, câştigat în urma alegerilor din 26 mai. 

Decizia este una controversată, în condiţiile în care opoziţia nu îşi permitea să piardă voturi înainte de moţiunea de cenzură. Mandatul de europarlamentar intră în vigoare pe data de 2 iulie. 

Cristian Ghinea, scandal intern în USR 

MEDIAFAX a relatat, duminică, faptul că persoane din USR, printre care și Cristian Ghinea, ales europarlamentar, sunt nemulțumite de faptul că o agenție media administrată de Sorin Pavel, membru USR, ar fi încasat 8.000 euro pentru servicii de promovare în mass-media în campania pentru europarlamentare, potrivit unor surse politice.

Într-o postare pe grupul intern de Facebook „USR - Poiana lui Iocan”, obținută de MEDIAFAX, Teodora Stoian oferă explicații colegilor nemulțumiți din partid, care au reproșat că este o problemă de etică faptul că un membru al USR este angajat la firma care a prestat servicii pentru partid, în baza unui contract.

Unii membrii ai USR au comentat la această postare, cum ar fi Ferenc Istvan Kabai de la USR Sălaj și Daniela Tarnovschi, membru al USR Sector 3, că Cristian Ghinea ar lansa astfel de acuzații pentru că are interes în a cansă candideze pentru șefia filialei partidului din Sectorul 3, care are alegeri duminică, 23 iunie, potrivit comentariilor celor doi, obținute de MEDIAFAX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel