Deputat PSD: Nu mai avem timp de pierdut. Trebuie să schimbăm lucrurile acum

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Carmen Mihălcescu, a afirmat, luni, după eșecul de la alegerile prezidențiale, că la conducerea PSD este nevoie de o „schimbare profundă" pentru a câştiga următoarele alegeri. „Nu mai avem timp de pierdut", a subliniat ea.

"Încredere și schimbare! Nu mai avem timp de pierdut. Trebuie să schimbăm lucrurile acum. E nevoie de o schimbare profundă pentru a ne reconstrui legitimitatea, a cuceri noi publicuri și de a ne redobândi potențialul de alianță cu alte partide!", a scris Carmen Mihălcescu pe pagina sa de Facebook, scrie Mediafax. 

Ea menționează că "e nevoie de o schimbare" pentru a câștiga urmatoarele alegeri.

"Ți pentru asta trebuie să ne asumăm urgent intrarea într-un proces de modernizare și profesionalizare politică alături de partidele socialiste și social-democrate europene. Știm ce avem de făcut. Să nu fim pesimiști. Dacă avem luciditatea și puterea de a recunoaște că am greșit, vom ști să găsim calea de a merge mai departe", a conchis Mihălcescu.

Viorica Dăncilă nu va demisiona

Viorica Dăncilă a declarat că nu va demisiona de la șefia PSD, însă dacă vor considera colegii că trebuie să facă acest pas, atunci trebuie organizat un Congres, deoarece tot așa a fost aleasă la conducerea partidului.

La nivel național, Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat că a centralizat până acum 99,67% dintre voturile pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Klaus Iohannis a obținut 65,88% dintre voturi, iar Viorica Dăncilă - 34,12%.

Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne este de 9.953.659, reprezentând 54,46% din numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel