Deputat PSD: Minciuni rostogolite de PNL. A fost batjocorit de Cioloș

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Deputatul PSD Adrian Todor a criticat guvernul Cioloș, făcând o comparație între bugetul municipiului Arad oferit de către guvernul PSD și cel primit de la tehnocrați.

"În ciuda minciunii rostogolite în permanență de către reprezentanții PNL, județul și municipiul Arad au primit întotdeauna mai mulți bani de la bugetul de stat, atunci când Guvernul României a fost condus de PSD. Iar cifrele oficiale arată că și în acest an, Guvernul PSD a alocat atât județului, cât și municipiului Arad sume cu mult mai mari față de Guvernul Cioloș, în 2016.

Comparând datele oficiale publicate pe pagina de internet a Primăriei Arad, în bugetul pe 2016, sumele defalcate din TVA de la bugetul de stat sunt în valoare de 105.682.000 lei, în timp ce în 2017, aceleași sume se ridică la 134.872.000 lei, așadar un plus de 29 de milioane de lei în acest an. De asemenea, la capitolul subvenții acordate de la bugetul de stat, în bugetul pe 2016 al municipiului Arad găsim suma de 15.705.000 lei alocată de Guvernul Cioloș, iar în 2017, la același capitol, avem suma de 27.435.000 lei, alocată de Guvernul Grindeanu. Așadar, o diferență de aproape 12 milioane de lei în plus, în acest an.

Aradul a fost batjocorit de Cioloș

Datele oficiale ne arată o diferență enormă între ceea ce alocă Guvernul PSD și ce au trimis Aradului tehnocrații lui Cioloș. Restul sunt minciuni aruncate în spațiul public de politicieni care nu dau doi bani pe arădeni și încearcă să-i păcălească în permanență. Din nefericire, anul trecut nu am auzit niciun cuvânt din partea domnilor de la PNL Arad despre sumele mici primite de la guvern. Nu am auzit ca vreun liberal să fie nemulțumit că Aradul a fost batjocorit de Guvernul Cioloș, că tehnocrații susținuți de PNL au întors spatele Aradului.", explică deputatul PSD, într-un comunicat de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel