Deputat PNL: Dăncilă, propunerea PSD pentru eliminarea lui Iohannis și Kovesi

Faptul că președintele României, Klaus Iohannis a acceptat-o pe Viorica Dăncilă premier, a stârnit un puternic val de nemulțumire în rândul electoratului de dreapta. 

Deputatul PNL Dan Vîlceanu a lansat pe pagina sa personală de Facebook scenariul pe care crede că PSD l-a pus la cale odată cu propunerea Vioricăi Dăncilă. Vîlceanu e de părere că PSD a propus-o pe Dăncilă, fiind siguri că Iohannis o va refuza. Acesta ar fi fost un bun prilej pentru suspendarea lui Iohannis și revocarea Laurei Codruța Kovesi din fruntea DNA.

„Doamna Dăncilă a fost propusă de Dragnea, plecându-se de la premisa că președintele nu ar putea accepta o asemenea nominalizare.

Adevăratul plan al lui Dragnea a fost ca președintele să fie suspendat, după ce refuză propunerea PSD- ALDE. În această situație, președintele Senatului ar fi fost președintele interimar al României. În perioada de interimat a lui Tăriceanu, ministrul Justiției ar fi făcut propunerea de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la DNA și Tăriceanu ar fi acceptat imediat. După ce ar fi rezolvat problema asta, PSD și ALDE s-ar fi oprit, nu ar mai fi continuat cu referendumul pentru demiterea președintelui, ar fi fost inutil și și-ar fi provocat pierderi politice majore.

Iohannis acceptând propunerea PSD i-a lăsat pe aceștia ca la dentist. Singurul lucru pe care l-au mai putut face psd-istii a fost să-i mulțumească președintelui pentru înțelepciune.”, a fost mesajul deputatului Dan Vîlceanu, pe pagina personală de Facebook", a scris Dan Vîlceanu pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel