Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Depozite ILEGALE de zăpadă, istorie în Sectorul 4! Goleac: Aceasta e soluția-VIDEO

La începutul fiecărei ierni, primarii din Capitală dau asigurări că locuitorii nu vor avea de suferit în urma căderilor de zăpadă. Puțini sunt însă și cei care gândesc lucrurile până la capăt și nu uită un aspect deosebit de important: unde ducem omătul murdar pe care-l strângem de pe stradă.

Până în urmă cu ceva ani, zăpada strânsă iarna de pe străzi era aruncată în râul Dâmbovița.

Acum însă, Agenția de Mediu a interzis acest lucru, așa că primarii s-au văzut nevoiți să găsească alte soluții pentru a scăpa de omătul din oraș. În mod evident, nu în toate sectoarele au fost disponibile terenuri publice pe care să fie depozitată zăpada astfel încât să nu afecteze sănătatea locuitorilor, așa că nu de puține ori, s-au iscat scandaluri între autoritățile publice și cei ce locuiau lângă depozitele ilegale de omăt.

În sectorul 4 însă, acest tip de probleme au toate șansele să fie evitate, dacă ținem cont de declarațiile pe acest subiect ale directorului ADP Sector 4, Marian Goleac.

„Lucrurile ar fi mult mai simple dacă am avea o comunicare mai eficientă cu Agenția de Mediu. N-am mai avea astfel de discuții dacă am fi puțin mai maleabili, dacă am avea o colaborare mai strânsă. Noi avem variante, nu avem nicio problemă pe acest subiect. Avem două terenuri – unul la IMGB, altul pe strada Secerei – și le vom folosi anul acesta pentru a depozita zăpada. Nu putem discuta despre probleme la adresa sănătății populației întrucât le folosim doar un an. Ambele suprafețe le vom transforma în parcări la anul”, a declarat Goleac pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel