Deportivo. Andone, la capătul puterilor. Apel către divinitate

Florin Andone nu a fost chemat de selecţionerul Cosmin Contra la acţiunea echipei naţionale pentru meciurile amicale cu Israel şi Suedia, atacantul suferind o accidentare, dar "vârful" ar putea să fie apt pentru partida cu Atletico Madrid, de duminică.

"Mai sunt 27 de puncte puse în joc şi în fotbal s-au văzut multe. Să sperăm că, de ce nu, Dumnezeu ne va ajuta. Va coborî din cer şi ne atinge cu acea bagheta magică şi ne va oferi ocazia să ne salvăm de la retrogradare. Poate vom putea face lucrurile altfel faţă de cum le-am făcut până acum", a spus Andone, informează Prosport.

[citeste si]

Românul a suferit o ruptură msuculară, dar sunt şanse mari de a fi refăcut pentru meciul cu Atletico, joc ce va avea loc la data de 1 aprilie: "Foarte probabil cred că voi fi apt de joc pentru meciul cu Atletico. Foarte probabil miercuri mă voi pregăti alături de restul echipei. Mă bucură acest lucru pentru că vreau să ajut echipa cât mai mult în aceste ultimele două luni".

Deportivo are după 29 de etape doar 20 de puncte, fiind penultima în prima ligă spaniolă, locul 19. "Situaţia este dificilă, o ştim cu toţii. Trebuie să câştigăm cu trei meciuri mai mult decât Levante, avem cu şapte puncte mai puţin decât ei. Vom merge pe terenul lui Atletico şi vom încerca să câştigăm orice ar fi. Egalul este inutil. Putem să pierdem cu 1-0 sau cu 5-0, asta nu mai contează, trebuie să riscăm. Oricum, sperăm să lăsăm o impresie bună până la finalul sezonului", a încheiat Florin Andone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel