Denunțătorul lui Kovesi, documentul acuzării. Ce răspuns a primit de la Adina Florea

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Florina Maior, soţia fostului deputat PSD, Dorin Lazăr Maior, aflat în arest, a venit la România TV cu documentul acuzării Laurei Codruța Kovesi cu privire la abuzurile făcute în dosarul Romexterra.

Acuzația face referire la acel dosar Romexterra, care este cel mai vechi dosar din DNA. Are 13 ani vechime și este în lucru la DNA București, culmea la domana procuror Dana Belciug, care am înțeles să plece din DNA. Coincidența face că acest dosar a avut ca procurori numai procurori celebri, cum ar fi procurorul Șelaru, această doamna Dana Belciug, procuror Ana Dana, procurorul-șef de la DNA Brașov, Deca, care toți, sub conducerea doamnei Kovesi, au făcut abuzurile de care eu m-am plâns în această sesizare. 

 (w670)

Represiunea nedreaptă vine din faptul că toată lumea a văzut aceste abuzuri de doamna Kovesi. Eu mă aștept să îi văd inculpați și pe ceilalți procurori din dosar. Doru Țuluș a confirmat rechizitoriul dosarului Romexterra și a spus că totul este roz, așa cum l-a făcut domnul Șelaru, lucru care nu este adevărat. 

La vremea arestării soțului meu, Dorin Lazăr Maior, în decembrie 2006, mita a fost primită de către procurorul Șelaru și implicit și de doamna Kovesi. Eu niciodată nu am venit cu acuzații fără probe.

Am primit răspuns și de la doamna Adina Florea. , a povestit Florina Maior, în emisiunea Violetei Romanescu, la România TV.

(w670)

Dosarul „Romexterra” este dosarul în care Dorin Lazăr Maior, fost deputat PSD şi preşedintele „Blocului Naţional al Revoluţionarilor” este condamnat pentru un presupus şantaj, după ce a dat în vileag o fraudă de sute de miliarde de lei de către conducerea băncii Romexterra din Braşov. Din acest dosar s-a disjuns un altul, în care Florina Maior este acuzată de trafic de influenţă pentru că a refuzat să-şi denunţe soţul.

 Vezi și: Adina Florea, aviz necolaborare Securitate. CNSAS, precizări după plângerea la DIICOT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel