Denise Rifai, după dezbaterea lui Iohannis: E orice, mai puțin normal ce s-a întâmplat

Sebastian Florea / 19 noi 2019 / 21:54

Dezbaterea președintelui Klaus Iohanni s-a încheiat, iar comentatorii și realizatorii tv au avut reacții care mai de care mai variate.

Denise Rifai a izbucnit după dezbaterea lui Klaus Iohannis, supărată fiind pe faptul că Realitatea Plus nu a avut reprezentant la dezbatere. Și nu numai ei.

”G4 Media a fost invitată să trimită în sală un ziarist spectator, fără dreptul să adreseze o întrebare. La fel ziare.com. O dezbatere organizată pentru președintele Iohannis, unde au fost invitați nominal jurnaliștii aleși de la presa unde 10 august nu a existat, de la presa unde OUG 13 nu a însemnat nimic rău, de la presa unde Legile Justiției au fost corect modificate și de la presa unde moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă a fost anunțată printr-o știre discretă aruncată printre jurnale. Această presă a fost aleasă de președintele Iohannis să discute despre România domniei sale și despre Românie normală. E orice, mai puțin normal ceea ce s-a întâmplat!” , a spus Denise Rifai, marți seara, în emisiunea sa ”Legile Puterii”.