Denise Rifai, dezamăgită de Rareș Bogdan: Ce ai fi făcut în locul meu? Erai pe masă, pe sub masă sau pe scaun?

Faptul că Realitatea Tv nu a fost invitată le dezbaterea organizată de președintele Klaus Iohannis nu a rămas netaxată de Denise Rifai.

În emisiunea sa ”Legile Puterii”, Denise Rifai a spus că liberalii credeau că există o legătură între Rareș Bogdan și postul TV, ceea ce i-a determinat să nu invite Realitatea la dezbatere, pentru a nu se crea un conlfict de interese. Informația a fost negată de conducerea postului TV, dar Denise Rifai l-a interpelat direct pe Rareș Bogdan:

”Mulțumim frumos pentru invitație inexistentă. Foarte frumos a fost! Eu nu vreau să-mi închipui ce ar fi făcut Rareș Bogdan dacă ar fi fost în locul meu, în această seară, și nu l-ar fi invitat pe el la această dezbatere. Și ar fi fost el și cu televiziunea pe care o reprezintă singura televiziune neinvitată la această dezbatere, în condițiile în care este singura televiziune care a mediatizat bătaia încasată de români pe 10 august. Repet: Rareș, ce ai fi făcut în locul meu. E o întrebare deschisă la care îți aștept răspunsul. Rareș, încă o dată: tu ce ai fi făcut dacă ai fi fost în locul meu astă seară? Erai pe masă, pe sub masă sau pe scaun”, a spus Denise Rifai.

”Astă seară, eu îl regret foarte mult pe Rareș Bogdan”, a mai spus, după câteva minute Denise Rifai. ”Cred că-l găseam pe masă aici! Aici pe masă! Și urla: Presa, libertatea presei, unde este libertatea de exprimare. E liniște. Nu e nici peste masă, nici pe masă, nici pe lângă scaun. Are treabă multă. A importat un model american de dezbatere, pentru care îi mulțumim!”, a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel