Denise Rifai, cu politicienii în oraș. "Mi-am achitat nota"

Denise Rifai a acordat un interviu revistei OK! Magazine, în care a vorbit despre începuturile carierei sale şi despre provocările profesiei de jurnalist.

"Am avut cea mai aşezată evoluţie, din ce ar putea însemna ea pentru un om de presă la noi în ţară. Am început ca editor prezentator la un post de radio, cumpărat apoi de un trust mare de presă, când am trecut pe tv-online", a povestit Denise Rifai. "De acolo am ajuns reporter economic la o televiziune de ştiri. Şi, ulterior, am primit posibilitatea de a prezenta jurnalele de weekend ale televiziunii respective. Adică Realitatea TV", a adăugat ea.

Vorbind despre emisiunea "Ora Primarului", pe care a realizat-o la Realitatea TV în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, Denise Rifai a explicat că mulţi i-au perceput greşit atitudinea.

[citeste si]

"În secunda în care interacţionezi cu politicienii şi vezi cât de jos merg pe linie de informaţii şi cunoştinţe, nu ai cum să nu-ţi vină să râzi de ei (...) Nu mă percep ca fiind agresivă, aşa îmi este personalitatea", a precizat ea.

"Eu sunt mulţumită că am avut şansa să pun în aplicare ce am învăţat şi ce mi-am dorit. Sunt mulţumită că trăiesc ce mi-am dorit să trăiesc. Mândră sunt ca fire, sunt o femeie mândră. Dar nu asociez trufia cu jurnalismul. Nu au ce căuta împreună", a mai spus Denise Rifai.

Jurnalista a povestit că a fost invitată de multe ori în oraș de către politicieni.

"Da, de multe ori am fost invitată în oraș de politicieni. Când am avut interes profesional, am acceptat. Când nu, nu. Și de cele mai multe ori, mi-am achitat nota", a mai spus Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel