Denisa Manelista a murit. Cântăreața Denisa Răducu a pierdut lupta cu boala

Cântăreața Denisa Manelista a murit în această dimineață, informează Antena 3. Denisa Răducanu a pierdut lupta cu o boală gravă care o măcina de mai multe luni.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi s-a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Starea de sănătate a vedetei de numai 27 de ani era din ce în ce mai precară cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati în a da verdicte. Ea ajunsese să se simtă din ce în ce mai rău, motiv pentru care medicii care o țineau sub observație au decis la un moment dat să nu o mai interneze decât pentru ședințele de hidratare și administrarea de calmante. 

Denisa a fost apreciată în lumea muzicii lăutărești și ajunsese să se hrănească doar cu ajutorul perfuziilor, slăbise îngrozitor și nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci dusă pe brațe de persoane din persoane din familie, care au recunoscut în ultimul moment că practic nu mai erau multe lucruri de făcut din punct de vedere medical.

Denisa a fost încrezătoare și nu a dorit ca boala ei să devină un subiect public

„Am văzut totul. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult o să se oprească totul. Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă.

Nu am nicio legătură cu boala Ilenei Ciuculete. Are legătură cu ficatul, dar nu cu Ileana Ciuculete. În niciun caz nu am aceeași boală. E adevărat că fac un tratament naturist", declara Denisa pentru „Acces Direct".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel