Denisa Dedu (CSM Bucureşti - Avem şanse mari în Liga Campionilor, dar e prematur să vorbim de trofeu

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Denisa Dedu, a declarat, miercuri, că noua sa formaţie are şanse mari anul acesta în Liga Campionilor, dar a precizat că este prematur să se gândească la câştigarea trofeului.

"Pe hârtie poate că suntem favorite la câştigarea Ligii Campionilor, dar important este să se întâmple şi practic. Consider că avem şanse mari la câştigarea trofeului, dar e prematur să vorbim despre asta. Suntem încă la început, vom vedea pe parcurs ce va fi. Avem în lot jucătoare care au evoluat mult în Champions League, au şi câştigat trofeul, sunt ambiţii mari, dar nu putem spune că deja ne gândim la finală. Luăm totul pas cu pas pentru a fi pregătiţi pentru primul meci oficial", a spus ea.

Transferată în această pauză competiţională de la Siofok KC Hungary, Dedu a menţionat că sunt multe jucătoare noi în lot, iar cel mai importat acum este omogenitatea.

"Chiar dacă am venit de două săptămâni pot spune că m-am acomodat la CSM, totul este bine şi sper să fie la fel în continuare. Ne înţelegem foarte bine, e o atmosferă plăcută. Este devreme să spunem că este o echipă omogenă şi închegată, e nevoie de timp, de multă muncă şi de răbdare. Dar sunt sigură că vom reuşi. Iar când va fi nevoie vom arăta că suntem o echipă. Să sperăm că CSM va fi o echipă mai bună decât sezonul trecut. Deşi şi atunci a fost o echipă bună, dar au avut ghinion cu multe accidentări. Acum avem o echipă foarte competitivă. Suntem obişnuite cu presiunea. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi să îmi ajut echipa. Este un lucru benefic pentru handbalul românesc faptul că s-au întărit şi celelalte echipe din campionat. Eu mă bucur că Liga Naţională este puternică şi îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri", a afirmat portarul.

Lotul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti a efectuat, miercuri, la Sala Apollo din Capitală, şedinţa foto oficială înaintea startului noului sezon competiţional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel