Urmărește emisiunea live


Denis Haruţ (FC Botoşani) - FCSB are jucători buni, dar noi mergem să câştigăm

Fotbalistul echipei FC Botoşani, Denis Haruţ, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că FCSB, adversara din etapa a 3-a a Ligii I, are jucători de valoare în componenţă, dar a precizat că formaţia sa va merge la Piteşti cu gândul la victorie.

"E adevărat, FCSB are jucători buni, dar şi noi avem destui care pot face faţă meciului. Mergem acolo să câştigăm. Eu de când am venit am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. Stilul de joc al echipei e unul de atac, noi, fundaşii, suntem destul de avansaţi, iar asta nu mă deranjează. Cu cât stăm mai sus, cu atât e mai uşor în faza defensivă. Aşa că e un stil de joc care îmi place", a spus Haruţ. 

Colegul său de echipă, fundaşul Andrei Chindriş, a afirmat la rândul său: "Un egal ar fi un rezultat bun, dar noi mergem pentru cele 3 puncte ca la orice meci. Dacă se întâmplă să luăm doar un punct o să ne mulţumim şi cu atât. Nu cred că e presiune pentru că nu am câştigat niciodată cu FCSB. E un meci ca oricare altul, doar cu un adversar mai bun. Eu am încredere în mine".

Echipa de fotbal FC Botoşani întâlneşte, luni, de la ora 20:00, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel