EXCLUSIV  Demitere Tudose, legea Bugetului. Pieleanu știe când cade guvernul

Sociologul Marius Pieleanu a comentat pentru DCNews informațiile potrivit cărora în PSD se pregătește debarcarea premierului Tudose printr-un vot împotriva Legii Bugetului. 

Marius Pieleanu este de părere că Bugetul va trece, pentru că partidul nu își poate permite demiterea unui al doilea premier PSD într-un singur an. 

”Liderii partidului sunt conștienți că activul PSD nu ar accepta încă o criză provocată chiar de ei. Poporul PSD are o problemă dacă nu sunt adoptate legile Justiției, în varianta pe care o susține partidul. Dacă se trântesc aceste legi, va fi scandal mare în PSD, va fi o revoltă care ar urma să măture vinovații. Cu așa zisa coabitare a lui Tudose cu haștagii din Piață nu cred că poporul PSD are o mare problemă. Nici cu lipsurile din Legea Bugetului. Chiar dacă vor fi nemulțumiri punctuale, nu cred că se constituie masa critică pentru îndepărtarea lui Tudose. Dar, dacă nu se adoptă legile Justiției, va fi iureș, va fi răsturnat chiar propriul guvern. Atunci e posibil să cadă Tudose, dacă e văzut ca responsabil. Cât despre marele public, nu cred că electoratul este foarte atent la tehnicalitățile din Parlament. Dacă nu se atinge cineva de pensii și salarii, dacă se dau creșterile promise, nu interesează pe nimeni Legea bugetului”, a spus Pieleanu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel