Demisii PSD. Lider, decizie după valul de plecări: O respect pe Corina Crețu

Membri PSD
Membri PSD

Primarul din Constanța a luat o decizie cu privire la plecarea din PSD după valul de demisii din partid.

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a menţionat, joi, că nu intenţionează să plece din PSD şi că la alegerile europarlamentare îi va susţine pe candidaţii social-democraţi.

Făgădău, preşedinte al organizaţiei municipale PSD Constanţa, a făcut precizarea respectivă într-o conferinţă de presă, după ce preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat că îl provoacă pe primarul Constanţei să evite să susţină PSD la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European şi să militeze pentru Corina Creţu, comisar european ce a trecut de la social-democraţi în partidul fostului premier.

"O cunosc şi o respect pe doamna comisar european Corina Creţu, dar eu sunt şi voi fi membru al Partidului Social Democrat. Nu plec din PSD, ba din contră, într-o discuţie cu Felix Stroe i-am zis: 'Felix, eu voi rămâne ca Victor Ciorbea, chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul, să sting lumina, nu?'. Nu plec nicăieri din PSD, nu am fost în niciun alt partid politic, nu-mi doresc să fiu într-un alt partid politic. Nu-mi voi spăla niciodată rufele în public, şi mă cunoaşteţi, dacă sunt discuţii le fac în interiorul partidului", a spus primarul Constanţei.

El a precizat că va susţine toţi candidaţii PSD la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European. "Şi, credeţi-mă, vom câştiga şi alegerile europarlamentare", a adăugat Făgădău.

Vezi și: Grapini, șocată de Crețu: Doamne ferește!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel