DEMISII după VIDEO Colectiv publicat în campania pentru prezidențiale 2019

Cristian Radu, prim-adjunct ISU, Orlando Șchiopu, unul dintre șefii ISU, și comandantul Mihai Mirel Guţă au fost întrebați dacă demisionează după publicarea înregistrărilor de la Colectiv în campania electorală pentru prezidențiale.

Singurul care a răspuns la întrebare a fost Cristian Radu, prim-adjunct ISU. Acesta a zis că nu are de ce să demisioneze.

”Aprecierea mea personală este că nu se impune și nu-mi voi da demisia! Nu cred că am greșit. Am solicitat din proprie inițiativă acele imagini. Dacă asta contituie o greșeală... nu am nicio problemă să fiu tras la răspundere”, a răspuns Cristian Radu.

Ceilalți doi prezenți la conferința de presă nu au răspuns la întrebare.

4-5 oameni ar fi văzut filmarea

Colonel Cristian Radu, prim-adjunct al ISU, a precizat într-o conferință de presă că noile imagini cu intervenția de la Colectiv există la nivelul instituției, au fost văzute de 4-5 persoane și nu au fost predate anchetatorilor deoarece ”nimeni nu a cerut punctual acele înregistrări".


”Îinregistrările nu se furnizează din oficiu în spațiul public. Ce putem pune la dispoziție sunt imagini cu protejarea datelor cu caracter persoanal si imaginile care pot avea impact emoțional. Intervenția de la Colectiv a fost o tragedie care ne-a marcat pe toți. (...) Imaginile sunt înregistrate de colegii noștri și nu sunt un film continuu. Intervenția a avut o durată de aproximativ 5 ore, iar imaginile au 20 de minute", a spus Cristian Radu, prim-adjunct al ISU, în cadrul unei conferințe de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel