DEMISII de la Digi 24, RTV, Antena 3, B1 și Kanal D. Mutările ANULUI în televiziune

În 2017, mulți realizatori TV au demisionat fie pentru a lucra la o altă televiziune, fie pentru a activa în alt domeniu. Vorbim despre jurnaliști care au plecat de la Digi 24, B1 TV, România TV, Kanal D, dar și Antena 3. 

Alina Petrescu, realizatoarea emisiunii "Esențial", a plecat de la Antena 3 pentru a ocupa funcția de purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu. Odată cu plecarea fostului Executiv, ea nu a mai ocupat această funcție. Alina Petrescu are o experiență în presa de aproape 15 ani, debutând la TVR Internațional, lucrând apoi aproape doi ani în redacția EuroNews. Cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, și-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni. "Păi şi eu ce să mai spun acum? M-au făcut să plâng şi râd într-o succesiune imposibilă. Asta înseamnă 10 ani lângă nişte oameni - te desparţi, dar ştii că rămâi împreună, aşa cum au rămas şi cei care au plecat prin alte părţi, înaintea mea. M-am hotărât că e timpul să fac altceva, încă nu mi-e foarte clar ce. Dar nu mai vreau în presă, aşa că rog anumiţi şefi de la România TV să inceteze presiunile în acest sens!!!! :-)))) (glumesc, desigur, nu vă mai încreţiţi!!!) Să ne fie bine tuturor, oriunde am merge şi orice am face. Mulţumesc pentru cei 10 ani!", a fost mesajul Alinei Petrescu după plecarea de la Antena 3.

Nelu Barbu a plecat de la B1 TV pentru a intra în echipa de comunicare a lui Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. 

Adriana Muraru, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, a demisionat de la canalul de știri deținut de operatorul de comunicații RCS&RDS pentru a se ocupa de alt proiect.

Mihai Jurcă a plecat de la B1 TV, după șase ani la televiziunea informativă pentru a fi coordonatorul departamentului Meteo de la Observatorul Antenei 1, unde a mai lucrat. 

Dragoș Pătraru a demisionat de la Digi 24 pentru TVR 1. Totul a început când jurnalistul a intrat în conflict cu conducerea postului după acuzațiile lansate în emisiune cu privire la faptul că televiziunea a evitat subiectul unor interceptări în care protagonist era chiar directorul RCS&RDS. Jurnalistul a fost amenințat că va fi dat în judecată. Emisiunea nu i-a fost oprită, iar Dragoș Pătraru a continuat cu înțepături la adresa televiziunii la care este angajat.

[citeste si]

Corina Drăgotescu a terminat colaborarea cu România TV, mulţumindu-le tuturor colegilor care "au făcut posibil acest proiect, de la Noaptea Realităţii până acum, la Noaptea Minţii".

După șapte ani de Kanal D, Christian Sabbagh a decis că este momentul să-și continue activitatea pe cont propriu. "Vă mulțumesc pentru toți cei șapte ani în care m-ați urmărit la Kanal D. Am simțit căldura dumneavoastră sufletească, emoția! Cifrele de audiență spun totul! Nu pot rămâne indiferent la problemele oamenilor, așa că o să fac anchete pe cont propriu. Aici nu mai e vorba de show-uri TV, de rating, de bani, sau ambiții profesionale, ci de o simplă convingere: adevărul iese mereu la lumină", declara jurnalistul.

De asemenea, Mădălin Ionescu a plecat de la Kanal D. "Televiziunea va deveni, în viitor, un radio. Ne putem întâlni în alte proiecte. Trebuie să cauţi pasiunea, să nu fii preocupat doar de bani. O să-mi fie dor de toată lumea de la WOWbiz, de voi toţi. Dar am avut parte de momente în care am avut oameni care mi-au fost alături mereu, sunt oameni care au rămas fără serviciu şi le-am întins o mână", spunea Mădălin Ionescu.

Ionela Năstasea plecat de la România TV, după cinci ani în care a fost realizatoare. Ultima emisiune pe care a prezentat-o a fost cea din 20 ianuarie. "La începutul anului, am luat o pauză de reflecție. După cinci ani la acest post, am simțit, mai mult decât oricând, că e momentul pentru o reconfigurare de traseu pentru mine. Închei, așadar, acest capitol din viața mea. Au fost cinci ani cu bune și rele, perioadă în care mi-am făcut noi prieteni, am cunoscut mai bine lumea politică, am legat relații amicale cu oameni de calitate și am descoperit noi oportunități", spunea Ionela Năstase.

Adrian Măniuțiu, realizatorul programelor Income Magazine și Daily Income de la Antena 3, a renunțat la colaborarea cu trustul Intact după cinci ani. "Au fost 5 ani senzaționali pentru mine: 10 sezoane de Income, 8 sezoane de Daily, la care mai adaug multe ediții Previziunile Zilei, Proiecte sau Ediții Speciale, mult peste 1.000 de live-uri. Pentru mulți dintre colegii mei din branșă e puțin, pentru mine însă e momentul să iau o foarte scurtă pauză și să trag o gură de aer, mulțumindu-le totodată pentru o experiență extraordinară la care au contribuit atât de mulți oameni", spunea jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel