Demisie Tudose. Mircea Badea: Și-au bătut joc. Nu au învățat NIMIC din acel eșec

Mircea Badea a reacționat după ce Mihai Tudose și-a dat demisia din Guvern.

El a spus că după "elevul lui Coldea", este posibil să urmeze "secretara lui Coldea". Mircea Badea a mai declarat că PSD nu a învățat nimic din eșecul USL.

[citeste si]

"Avem mari șanse ca după elevul lui Coldea - pentru că Mihai Tudose ne-a zis că Florian Coldea i-a fost profesor - în mod normal, trebuie să vină secretara lui Coldea sau șoferul lui. Aflăm mâine cine este. Ne va zice Dragnea. Nici de Grindeanu sau Tudose nu auzisem. Nu putem spera să-l avem chiar pe Coldea premier. Nivelul lui Coldea este mult peste al lui Dragnea. Și atunci, mă gândesc că am putea să beneficiem de următorul subaltern al lui Coldea.

Unii, pe Facebook, ziceau să îl pună pe Cioloș, doar că Cioloș este de la SIE, dar nouă ne trebuie de la SRI. Am dovezi. Le-am tot prezentat. Nu există niciun motiv pentru ca unii care au câștigat cel mai mare scor din România să-și bată joc în halul acesta de propriul rezultat și de oamenii care au votat. Inițial, mulți au crezut că Dragnea și cu ceilalți de la PSD au înțeles ceva din eșecul teribil al USL care, câștigând 70%, s-au gândit să semneze pactul cu Băsescu. Acesta a fost primul lucru făcut", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel