Tudose demisie. Dragomir: O tristeţe foarte mare. Vom avea o întâlnire

Mihai Tudose FOTO AGERPRES
Mihai Tudose FOTO AGERPRES

Primarul social-democrat al Brăilei, Marian Dragomir, a declarat, referindu-se la situaţia organizaţiei judeţene a PSD Brăila, care a rămas fără preşedinte, după demisia lui Mihai Tudose, că nu va fi agreată ideea unui preşedinte numit sau detaşat din alt judeţ, ci se va merge pe varianta organizării de alegeri.

"În perioada următoare, vom avea o întâlnire la partid cu toţi preşedinţii de organizaţii pentru a declanşa alegerile. Până la alegerile europarlamentare, vom avea un preşedinte ales. Nu agreăm sub nicio formă varianta preşedinţilor numiţi sau detaşaţi din alte localităţi. Noi, la Brăila, ştim să ne facem singuri ordine în partid", a declarat Dragomir.

Potrivit lui Marian Dragomir, interimatul la conducerea PSD Brăila este asigurat, până la organizarea de alegeri, de prim-vicepreşedintele partidului, fostul primar al Brăilei, Aurel Simionescu. Aurel Simionescu a declarat că nu exclude posibilitatea de a candida pentru funcţia de preşedinte şi că alegerile pentru funcţia devenită vacanta după plecarea fostului premier Mihai Tudose ar putea fi organizate la sfârşitul săptămânii viitoare.

Vezi și: Buget 2019. Primăria care pierde 5,6 milioane lei. Primar: Lipsă de respect

"Este o tristeţe foarte mare"

Întrebat cum a fost resimţită în PSD Brăila demisia preşedintelui organizaţiei judeţene, Marian Dragomir a spus că membrii de partid o văd ca pe "o tristeţe foarte mare".

"La PSD Brăila este o tristeţe foarte mare, pentru că lucrăm împreună de ani de zile. Dânsul este din 1992 membru, eu din 1999, alţi colegi sunt chiar mai vechi, alţii mai tineri, dar toţi am colaborat foarte bine. Atunci când pleacă un om de valoare este o mare tristeţe. Am discutat cu domnul Tudose de foarte multe ori despre anumite nemulţumiri legate de aspecte care au legătură cu conducerea partidului. La un moment dat, la domnul Tudose nu s-a mai putut şi aceasta a fost o formă prin care a luat atitudine vizavi de ceea ce se întâmplă la Bucureşti", a mai spus Dragomir.

Vezi și: Dieta nordică. Slăbești 3 kilograme pe săptămână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel