Kovesi, tare pe poziție. NU demisionează de la DNA

Update: Bogdan Chirieac a spus că, potrivit ultimelor sale informații, nu va fi nicio demisie a Laurei Codruța Kovesi. Încă din momentul în care Sorin Roșca Stănescu a dat informația că șefa DNA va pleca din funcție, analistul politic a zis că nu crede o astfel de știre.

Așadar, știrea dată de Sorin Roșca Stănescu și verificată de Bogdan Chirieac din mai multe surse nu se confirmă, mai precis Laura Codruța Kovesi nu demisionează, ci este tare pe poziție.

"Așa cum anticipam logic și rațional, nu se pune problema demisiei doamnei Laura Codruța Kovesi. Dânsa se bucură, în continuare, și chiar de la Partenerul Strategic, de absolut toată încrederea. Nu va fi nicio demisie. Vom vedea de unde a pornit totul", a spus analistul Bogdan Chirieac.

Știrea inițială:

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus că are "o confirmare în ceea ce privește demisia Laurei Codruța Kovesi" după ce jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a dat informația în premieră.

"Am încercat să verific știrea domnului Sorin Roșca Stănescu în această pauză. Exact din zona Ambasadei Germane mi s-a confirmat știrea", a spus analistul politic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel