EXCLUSIV  DEMISIE Gorghiu după alegeri 2016. Codrin Ștefănescu: "Nu faci tu ce vrei"

Alina Gorghiu a spus că rezultatele alegerilor parlamentare 2016 încă se joacă și putem avea parte de o răsturnare de situație.

Codrin Ștefănescu, invitat la interviurile DC News Live, a spus că președinta PNL ar trebui să își dea demisia.

"Doamna Gorghiu a uitat că trebuie să își dea demisia, așa cum le-a promis ea PNL-iștilor și PDL-iștilor. Ea spunea că pleacă cu toată echipa. Probabil că cineva superior din sistem i-a spus: Alinuța, nu faci tu ce vrei de capul tău, așa că întoarce declarația și spune mai departe că se joacă", a spus Codrin Ștefănescu la DC News Live.

Președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a declarat că cel mai probabil luni vor exista discuții cu premierul Dacian Cioloș și cu Uniunea Salvați România, însă a precizat că nu este nimic stabilit în acest sens.

Liderul liberalilor a arătat că alegerile se pierd atunci când "tragi linie".

"În acest moment este în plin proces de numărare și PNL și ceilalți competitori electorali. În momentul în care aceste alegeri vor fi tranșate înseamnă că am avut ultima dată din ultimul cătun, din ultima secție de vot din România sau din diaspora, atunci voi veni în fața dvs și vă voi da absolut toate declarațiile despre posibilitatea de a face sau nu o majoritate, despre ce se întâmplă cu PNL, care este strategia pe care o vom adopta, dar sigur vor fi multe evenimente politice în viitorul apropiat — ședințe de birouri politice, discuții cu candidatul de prim-ministru, cu cei care vor intra în Parlament, își va intra președintele în rolul constituțional care probabil va face într-un interval de timp scurt după rezultatul oficial al alegerilor consultări cu partidele politice, așa cum spune Constituția. Sunt multe etape care din punct de vedere constituțional o să le ardem în viitorul apropiat", a arătat liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel