Demisia lui Carmen Dan, cerută de Firea. Chirieac: Este multă presiune, care trebuie eliminată

Bogdan Chirieac a comentat decizia Gabrielei Firea de a cere demisia ministrului de Interne Carmen Dan, în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, care are loc la Neptun. 

Analistul politic este de părere că nu va exista o ruptură între Liviu Dragnea și Gabriela Firea, în ciuda faptului că primarului Bucureștiului a cerut demisia ministrului Carmen Dan. Chirieac spune că unitatea PSD-ului nu a fost niciodată zdruncinată în momentul în care partidul a fost la putere. 

"Doamna Gabriela Firea și-a exprimat de mai multe ori nemulțumirea după 10 august vis-a-vis de faptul că lucrurile se duc spre doamna Speranța Cliseru, prefectul Capitalei. În mod evident, manifestarea a degenerat, era deja o demonstrație violentă și atunci conform legii, jandarmii au voie să se apere atunci când sunt atacați. Este o nemulțumire vis-a-vis de o serie de diferențe de opinii ale doamnei Speranța Cliseru și ale doamnei Carmen Dan. Nu e ceva nou acest lucru. Nou este că doamna Gabriela Firea a exprimat acest lucru deschis, în CEx. Mă îndoiesc totuși că va fi o ruptură între Gabriela Firea și Liviu Dragnea. Categoric, cea care și-a asumat și a ieșit în fața opiniei publice și a explicat cu subiect și predicat ce s-a întâmplat pe 10 august, a fost doamna Carmen Dan, care se dovedește un ministru de interne foarte puternic. Este incredibil față de așteptările care erau. Din ceea ce înțeleg, se vor mai exprima nemulțumiri în CEx. Există multă presiune și ea trebuie cumva eliminată și asta vor face. Unitatea PSD-ului este greu de zdruncinat atunci când partidul este la putere. Nu s-a întâmplat niciodată până acum, în istoria de 28 de ani," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel