Demisie în PRO România. Cornel Stroescu: ”Pro România se transformă de la o zi la alta într-un PSD mai mic”

Pro România
Pro România

Cornel Stroescu, fostul coordonator PRO România Mehedinţi, şi-a dat demisia. 

Cornel Stoescu suţine într-un comunicat de presă că Pro România s-a transformat într-un PSD mai mic. Fostul coordonator al Pro România Mehendiţi spune că refuză să mai rămână într-un partid care a devenit un refugiu pentru traseiştii politici aflaţi în căutarea unui loc călduţ în Parlamentul României.

"Asistăm în aceste zile la transformarea Pro România într-un PSD mai mic, o anexă a acestui partid. Cooptarea în rândurile formațiunii politice a foștilor baroni locali ai PSD-ului nu face decât să conducă automat la îndepărtarea membrilor onești și demni ai partidului, căci, Pro România s-a îndepărtat de la obiectivele declarate ale unei construcții politice noi.

Consecvent principiilor și valorilor pe care le-am promovat ca și coordonator al Pro România Mehedinți, nu voi accepta niciodată să mă așez la aceeași masă cu foștii baroni ai PSD-ului care au pus substanțial umărul la ceea ce înseamnă distrugerea economică a țării, iar exemple în acest, sunt nenumărate.

Prefer să rămân un simplu agricultor, un om care încă mai crede în valorile adevărate ale României: în onestitate, demnitate și sinceritate. Aceste valori, nu mai sunt în acest moment promovate de partidul în care am crezut și din care am făcut parte, iar la fel ca mine, sunt convins că gândesc mulți.

Rămân în continuare consecvent principiilor mele și am convingerea că politica se poate face și altfel. Fără baroni, fără aceleași figuri de tristă amintire care nu au făcut nimic pentru țară, ci doar pentru propriile interese. Nu vreau să fiu nici martorul și nici susținătorul revenirii în prim planul politicii locale și naționale a unor figuri ce au părăsit scena politică pe ușa din dos.

"Mi-a prezentat DEMISIA"

Mi-am prezentat demisia din funcția de coorodnator al filialei Pro România Mehedinți. A fost o onoare pentru mine să am alături oameni care au crezut că politica se poate face și altfel. Și da, am convigerea că va veni la un moment dat timpul când politica se va face și altfel. În interesul oamenilor și pentru oameni. Nu am cerut nimănui să mă urmeze și să își prezinte demisia, dar echipa pe care am avut-o alături a demonstrat că împărtășește aceleași principii ca și mine, iar în acest moment s-au înregistrat peste 600 de demisii ale membrilor Pro România din Mehedinți. Lor, le
mulțumesc pentru consecvență și onestitate!

Am refuzat să fim refugii pentru traseiștii politici aflați în căutarea unui nou loc călduț în parlamentul României. Locul lor, nu mai este acolo.
Sunt și voi rămâne același om demn, adept al promovării pe criterii de competență, al respectului față de oameni și al dorinței permanente de a nu trăda încrederea celor alături de care muncesc", este mesajul lui Cornel Stroescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel